Правилник на кампания

Правилник на кампания “Black week 17.11 - 20.11”

В периода 17.11 – 20.11.2022 г. Нет Маркет ЕООД представя избрани оферти измежду асортимента от продуктите си в кампанията под наименованието “Black week 17.11 - 20.11” („Кампанията“) на сайта на fintera.bg за територията на Република България.

Продажбата на продуктите, които са част от кампанията  ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия и срокове.

1. Кампанията ще се проведе на следния линк на сайта – www.fintera.bg

2. По-голямата част от Продуктите ще са с обозначени намаления на цените; друга част ще са избрани оферти без посочени намаления на цените, но които ще бъдат представени на вниманието на клиентите в рамките на Кампанията.

3. Продуктите, участващи в Кампанията, ще са отбелязани със следния елемент – черен правоъгълник в близост до основната снимка на продукта с надпис “Black week 17.11 - 20.11”

4. Премахването на съответната иконка в близост до някой от продуктите, предмет на настоящата кампания и/или добавката на надпис „разпродадено“ ще означава, че наличностите от този продукт са били изчерпани. В същото време наличието на иконката не гарантира наличности от съответния продукт към момента на създаване на поръчката, поради софтуерно забавяне при премахването й или поставянето на надписа „разпродадено“.

5. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва в периода на кампанията до изчерпване на наличните количества, специално предвидени за нея. Нет Маркет ЕООД няма да се ангажира с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.

7. Изборът и поставянето на определени продукти в секцията „Любими“ в акаунта на даден клиент, преди или по време на евентуалната му подготовка за Кампанията не гарантира, че тези продукти ще участват в Кампанията.

8. Един клиент може да поръчва само по един брой продукт от един и същ модел. Поръчки, които не отговарят на това условиe, могат да бъдат анулирани

9. Напомняме, че добавянето на продуктите в количката за пазаруване не представлява резервирането им. Продуктите се считат за резервирани едва след изпращането на имейл „Завършена поръчка“ към клиента.

10. Поръчки по телефона няма да се приемат. Промени на поръчки по телефона няма да се правят. Всички поръчки следва да се направят лично от клиентите на fintera.bg по електронен път.

11. Данните по направена поръчка, като получател, адрес, телефон, начин на доставка (до офис на куриер или до адрес на клиента) и др., относно продукти, предлагани от fintera.bg, няма да могат да се променят след издаване на фактура от страна на Нет Маркет ЕООД. Ако подобна промяна е необходима, клиентите могат да анулират нежеланата поръчка и да направят нова, в която да включат желаните от тях данни. В тези случаи търговеца не гарантира, че междувременно съответният продукт няма да бъде изчерпан.

12. Продуктите могат да бъдат платени само чрез методите за плащане, достъпни в сайта fintera.bg  в момента на регистриране на поръчката.

13. Издаване на проформа фактури няма да е възможно.

14. Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.

15. Всички клаузи на общите условия за ползване на платформата на fintera.bg ще са приложими и по време на Кампанията , доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.

17. Нет Маркет ЕООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, като обяви това публично на сайта www.fintera.bg

18. Споровете по настоящата кампания ще се уреждат директно между Нет Маркет ЕООД и клиента  от компетентния съд и съгласно действащото законодателство в България .

19. Настоящият правилник се предоставя безплатно на разположение на клиентите на fintera.bg онлайн или след отправяне на искане за това на имейл адреса за коренспонденция: [email protected]

20.Нет Маркет ЕООД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас.

Сравнение на продукти